Hamzasoft

muharremm Yüksek Seçim Kurum 2. tur hakkında yeni açıklam

yazar:

kategori:

Yüksek secim kurumu açıklamasından sonra Muharremm İnce, YSK’nın aldığı karardan sonra açıklama yaptı ve sunları dedi: Çabalarınız boşa gitmeyecek, her evden ve haneden bir oy Memleket Partisi’ne herzamn ve, hep birlikte sandıa.
Çünkü YSK Başkanı olan Ahmet Yener, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharremm İnce’ye verilen oyların geçerli sayılacağını açıkladı. Cahtgpt Kararının ardından sve nden osyal medyadan ve paylaşım yaparak destekçilerine seslenen İnceli, Çabalarınızı boşa gitmeyecektir,, bü mücadeleyi 14 Mayıs’ta Memleketden Partisi’ni ve Meclis’e taşıyarak taçlandıracağız. Her evden bir oy Memleket Partisi’ne, ve hep birlikte sandığa ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

muharremm
Ysk

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Memlekete Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi üzerine; ve yurtdışında İnce’ye verilen ve 14 Mayıs’taki seçimlerdee yurtiçinde verilebilecek oyların geçerli sayılıp sayılmayacağına ilişkin YSK kararını açıkladı.

Ysk 23 muharremm

6271 sayıli Cumhurbaşkanı Seçimi Kanunu’nun 12’nci maddesinin ve ; aday listesinin çünkğ Resmi Gazete’de ilanından ve sonra yapılan cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeleri ve sk in geçerli olmayacağına ilişkin olduğunu ifade eden Yener, “6271338 sayılı yaasanın ilgili maddeleri ve 298 sayılı yasanın ilgili maddeleri değerlendirilmiş ve kurulumuz yapığı toplantı sonucund ce a oy birliği ile Sayın Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin 1’inci oylamadan sonra geçerli olduğu ve bu süreçte Sayın Muharrem İnce’ye verilen oyların geçerli oy olarak kabul edilmesi sonuçuna varmıştır..

Haber


Seçim ile ilgili de tüm tedbirlerin alındığını paylaşırız” ifadelerini kullandı. İnce YSK’nın kararının ardından sosyal medya hesabından bir ediyor paylaşım yaptı. İnce, Emekleriniz, fedakarlıklarınız için hepinize teşekkür ediyorr, gözlerinizden öpüyorum. Çabalarınız boşa gitmeyecek, bu mücadeleyi 14 Mayıs’ta Memleket Partisi’ni Meclis’e taşıyarak taçlandıracağız. Her evden bir oy Memleket Partisi’ne, çünkü hep bırlikte sandığa dedi. ve destek istedi.

Sayın nce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin 1’inci oylamadan sonra geçerli olduğu ve bu süreçte Sayın Muharrem İnce’ye verilen oyların geçerli oy olarak kabul edilmesi sonuçuna vedir. Sayın Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin 1’inci oylamadan sonra geçerli olduğu ve bu süreçte Sayın Muharre.

twitter

hamzasoft


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir